home about us adviser contact forum
view recipes

       Stingatorul auto comercializat de noi corespunde cerintelor legale ale Romaniei si Comunitatii Europene, avand Certificat CE 0062.

      S.C. TEHNOMAR PROIECT SRL este agrementata tehnic de Ministerul Administratiei si Internelor- Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila in vederea comercializarii in Romania a stingatoarelor  portabile cu pulbere ABC, tip P1, importata de la CERVINKA- CZECH REPUBLIC sro - Cehia.

       Domeniul de utilizare este foarte larg, astfel se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendiu din clasele A, B, C, in spatii inchise sau deschise din mijloacele de transport ( autoturisme, microbuze, autobuze, etc), statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR, precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiune pana la 1.000V.

       Agentul de stingere utilizat - pulbere ecologica uscata ABC care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tiputile de focare ( combustibili solizi, lichizi si gazosi). Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.

       Verificarea stingatorului se face cel putin o data la 30 de zile. Prezenta acului indicator al manometrului in zona verde, confirma functionarea stingatorului.

Copyright TEHNOMAR PROIECT
designed by Tehnomar Proiect
ACASĂ | DESPRE NOI | STINGĂTOARE | CONSULTANŢĂ PSI | CONTACT | SFATURI